- Webdesign
- Nettapplikasjon
- Sosialmedia
- Synlighet

Seo analyse - Bedrifts Webdesign - IT support - Optimalisering

Ring oss på 40093545

Live kunde support

Hverdager kl 10-18

Online strategi

Våre erfarne marketingsteam vil hjelpe deg med optimalisering av ditt  firma webside. 

Vi finner målgruppen du ønsker for websiden, analyserer faktorer som kan øke relevante besøk og gir en komplett rapport. Vi tilbyr Google analytics, webanalyse så du selv kan se hva som forbedres. 

Les mer

Firma fakta

Webskaper er en avdeling under Altnet AS og spesialiser seg på webutvikling, apputvikling og generell webkoding for bruk i alle typer websider herunder organisasjoner, ecommerce nettbutikker, kommunale sider forretningssider.


Vi tilbyr IT-support til både offentlig og privat sektor. Dersom din bedrift trenger oppgraderinger innen websikkerhet, backup eller generell IT support, kan vi tilby 24 timers support og raskt utrykning for å rette feil.


Hvordan lage din egen gratis side?

Selv om gratis er ofte bra, er det ofte ikke godt nok. La profesjonelle webdesignere og webutviklere ta seg av prosessen.

Enkel Prosess

Vi lager din unike og profesjonelle nettside.


Steg 1) Det første trinnet er å finne ut mer om deg, bedriftens visjon, og å bygge et sterkt forhold. Det er der vi vil hjelpe deg med å skape en merkevare, skape en tilpasset strategi og sette mål for prosjektet.
Du forteller oss hva slags web side du ønsker, gjerne viser oss hvilken websider som dine konkurrenter har.

Steg 2) Etter innledende samtale, vil vi skissere prosjektet, lage milepæler, og bli enige om prioriteringer. Nå har vi en strategisk plan på plass som er i tråd med den opprinnelige visjonen og gjør dine mål oppnåelig.

Steg 3) Når skissen er ferdig, vil det visuelle for prosjektet bli opprettet. Vi vil starte å bygge din nettside. Vårt kreative utviklingsteam gjennomgår og justerer i tråd med dine målsetninger og ønsker. Du sender oss bilder, logo og annet informasjon som du ønsker i siden, eventuelt tar vi bilder for deg.   (Kostnadsfritt ved  tilpasset websider).

Steg 4) TESTING – Her gjennomgår og tester vi funksjonalitet, noe som sikrer kvaliteten på prosjektet. Dette er den mest verdifulle steg fordi ditt rykte er vårt omdømme!

Steg 5) Her presenterer vi den tilpassede nettsiden for deg. Ved godkjenning, vil det tilpassede prosjektet bli lansert. Deretter kan du lene deg tilbake og se kundene dine rose deg for din nye flotte nettside.

Vips!, da er websiden din skapt! :)

Webskaper seo tjenester oslo

Husk av vi kan hjelpe deg med:


Internett markedsføring

Oppsett av nettsider/webdesign

Logoer/design

Markedsføring på sosiale medium

Produserer digitale produkter (Ebøker, rapporter, softwares, videoer, mp3)

Keyword research

Epost markedsføring

Produserer salgsbrev

SEO

Google Adwords

Multimedia produksjon

Grafiske løsninger

WordPress

HTML

PHP

Apps