- Webdesign
- Nettapplikasjon
- Sosialmedia
- Synlighet

Seo analyse - Bedrifts Webdesign - IT support - Optimalisering

Ring oss på 40093545

Live kunde support

Hverdager kl 10-18

Online strategi

Våre erfarne marketingsteam vil hjelpe deg med optimalisering av ditt  firma webside. 

Vi finner målgruppen du ønsker for websiden, analyserer faktorer som kan øke relevante besøk og gir en komplett rapport. Vi tilbyr Google analytics, webanalyse så du selv kan se hva som forbedres. 

Les mer

Firma fakta

Webskaper er en avdeling under Altnet AS og spesialiser seg på webutvikling, apputvikling og generell webkoding for bruk i alle typer websider herunder organisasjoner, ecommerce nettbutikker, kommunale sider forretningssider.


Vi tilbyr IT-support til både offentlig og privat sektor. Dersom din bedrift trenger oppgraderinger innen websikkerhet, backup eller generell IT support, kan vi tilby 24 timers support og raskt utrykning for å rette feil.

Hva er 301 redirect?


Når du har et domene som du ønsker å videresende til en annen, pemament, brukes 301 redirect.

Dette kan være en strategisk løsning for selskaper som ønsker flere adresser for sin forretning.

La oss se hvorfordan vi kan bruke 301 redirect

Side A - www.heialles.no (Din hovedside)

Side B - www.heialles.fr 301 -> www.heialles.no/fr/

Side C - www.heialles.net 301 -> www.heialles.no/en/

Side D www.heialles.com 301 -> www.heialles.no/en/


Det er verdt å huske at .no fra Googles side er rettet mot nettlesere med norsk språk og .com og .net for engelsktalende.

Du vil altså kunne treffe dine språkmål lettere med riktig domene type. Det skader ikke å redirecte domener til en annen, og faktisk så har de fleste store websider en god del 301 videresendinger til å kunne være mer synlig på nett.

301 av en adresse

Våre domene analyse tjenester

Vi tilbyr domene analyser til å kunne finne historier om forskjellige bransje domener, hjelp til kjøp av domener med god historie og trafikk.

Domene analyse er et av de beste investeringene du kan gjør for din webside og gir deg den raskeste sysnlighets bonusen.

Hvis du for eksempel driver en frisørsalong, vil gamle frisør salong websider som har god innhold og historie være en gull verdt 301 redirect investering.

Det finnes en god del konkurser, selskaper som har sluttet sin virksomhet eller rett og slett byttet navn, og bare forlatt og glemt sin gamle solide domene.

webside gull