- Webdesign
- Nettapplikasjon
- Sosialmedia
- Synlighet

Seo analyse - Bedrifts Webdesign - IT support - Optimalisering

Ring oss på 40093545

Live kunde support

Hverdager kl 10-18

Online strategi

Våre erfarne marketingsteam vil hjelpe deg med optimalisering av ditt  firma webside. 

Vi finner målgruppen du ønsker for websiden, analyserer faktorer som kan øke relevante besøk og gir en komplett rapport. Vi tilbyr Google analytics, webanalyse så du selv kan se hva som forbedres. 

Les mer

Firma fakta

Webskaper er en avdeling under Altnet AS og spesialiser seg på webutvikling, apputvikling og generell webkoding for bruk i alle typer websider herunder organisasjoner, ecommerce nettbutikker, kommunale sider forretningssider.


Vi tilbyr IT-support til både offentlig og privat sektor. Dersom din bedrift trenger oppgraderinger innen websikkerhet, backup eller generell IT support, kan vi tilby 24 timers support og raskt utrykning for å rette feil.

Wordpress hacking


!Er du blandt de som har fått sin wordpress side hacket?

Det er ikke første gang, og det vil ikke være siste gang!


Wordpress er en fantastisk løsning til de som vil redigere sine egne sider og samtidig ha en visiuel fin webside som har en haug med tilleggsfunskjoner. Det er dessverre slik at disse funskjoner og modulene fører med seg sikkerhetshull som hackere gjerne utnytter. 

Det er idag over 800millioner plugins for wordpress og selv om mange av disse er sikre, er det langt ifra alle. Hackere har i den senere tid fått svært gode samlinger av data til å kunne bryte sikkerheten i wordpress.

Med dette kan man trygt si at wordpress som ikke er oppdatert og godt vedlikeholdt er en lett offer for hackere.

wordpress hack


Hva kan konsekvensen av et hacke angrep mot wordpress være?

I det mildste vil alle din data inkludert passord og innholdt kunne brukes til å lage duplikat av din webside. I verste fall kan hele siden slettes, og om du ikke har en solid backup av sql og dine data, vil din side være fortapt.

Husk backup

Det er aldri en dårlig ide å ta backup av websidens filer, dette bør gjøres hver 6. måned og helst hvert 3. måned. De fleste webbyråer tilbyr slike avtaler og det kan lønne seg i lengden da webdesign og utvikling kan være en dyr prosess.

backup av webside