- Webdesign
- Nettapplikasjon
- Sosialmedia
- Synlighet

Seo analyse - Bedrifts Webdesign - IT support - Optimalisering

Ring oss på 40093545

Live kunde support

Hverdager kl 10-18

Online strategi

Våre erfarne marketingsteam vil hjelpe deg med optimalisering av ditt  firma webside. 

Vi finner målgruppen du ønsker for websiden, analyserer faktorer som kan øke relevante besøk og gir en komplett rapport. Vi tilbyr Google analytics, webanalyse så du selv kan se hva som forbedres. 

Les mer

Firma fakta

Webskaper er en avdeling under Altnet AS og spesialiser seg på webutvikling, apputvikling og generell webkoding for bruk i alle typer websider herunder organisasjoner, ecommerce nettbutikker, kommunale sider forretningssider.


Vi tilbyr IT-support til både offentlig og privat sektor. Dersom din bedrift trenger oppgraderinger innen websikkerhet, backup eller generell IT support, kan vi tilby 24 timers support og raskt utrykning for å rette feil.

Wordpress hva er det?

Wordpress er en publiseringsverktøy som har blitt veldig populær de siste årene. Med millioner av websider laget med wordpress, og utrolig stor variasjon av gratis plugins har wordpress sikret seg et godt rykte.

Wordpress lagrer sideinformasjon på sql server og har filene lagret i FTP server, dette gir den mulighet til å ha registrerte brukere på siden, søk funksjon og mer.

Det er i dag flere bedrifter som satser på wordpress og gir deres kunder mulighet til å redigere siden. Kunden får da full tilgang til å modifisere siden, med risiko for å kunne ødelegge sidens og dens funksjoner, der det da må betales en saftig restaureringsgebyr.

Ved å for eksempel endre adressen på wordpress siden kan du lett ødelegge funksjonen til din side og må vanligvis betale for å få den i fungerende stand.


Vi tilbyr wordpress med redigeringsfunksjon men begrenser da administrator tilgangen, slik at du ikke ved et uhell ødelegger din egen side.

Les mer om wordpress og CMS løsninger