- Webdesign
- Nettapplikasjon
- Sosialmedia
- Synlighet

Seo analyse - Bedrifts Webdesign - IT support - Optimalisering

Ring oss på 40093545

Live kunde support

Hverdager kl 10-18

Online strategi

Våre erfarne marketingsteam vil hjelpe deg med optimalisering av ditt  firma webside. 

Vi finner målgruppen du ønsker for websiden, analyserer faktorer som kan øke relevante besøk og gir en komplett rapport. Vi tilbyr Google analytics, webanalyse så du selv kan se hva som forbedres. 

Les mer

Firma fakta

Webskaper er en avdeling under Altnet AS og spesialiser seg på webutvikling, apputvikling og generell webkoding for bruk i alle typer websider herunder organisasjoner, ecommerce nettbutikker, kommunale sider forretningssider.


Vi tilbyr IT-support til både offentlig og privat sektor. Dersom din bedrift trenger oppgraderinger innen websikkerhet, backup eller generell IT support, kan vi tilby 24 timers support og raskt utrykning for å rette feil.

Responsiv webdesign - Pris

RESPONSIV WEBDESIGN OG WEBSIDER TIL SMÅ OG STORE BEDRIFTERHva er responsiv design?

Responsiv design vil si at websiden støtter flere typer enheter som mobiltelofoner, tabletter og minde skjemoppløsninger, siden vises skredderydd for enhetens skjerm opplysning.

hva er responsiv design

Trenger jeg egentlig responsiv webdesign?

Det vil være avhengig av hva websiden tilbyr av tjenester, hvordan layout på siden er og hva man ønsker at besøkende skal se. Mobiltelefoner og tabletter idag er mye større enn før og har prosessorer som er såpass raske at surfing er en lek.

De fleste ønsker å kunne gjøre alt de kan gjøre på en hjemmepc på mobile enheten. Hvis en webside har låst fast denne funskjunen vil brukeren bli tvunget til å se mobil versjonen av websiden og ofte gå glipp av den totale navigasjons opplevelsen og visse tjenester.

Har man en simpel side kan responsiv design være en fin løsning, men når vi ser på mer avanserte løsninger som Facebook og Bank nettsider, vil responsiv design være en mindre klok valg.

Alle våre pakker inneholder responsiv design da dette er en absolutt krav for god plassering

Du hørte riktig, her hos webskaper har vi alltid som et mål å tilby markedets beste produkter til lavest mulig pris og dermed er mobil responsivitet en selvføle. Google og andre søkemotorer har siden 2014 implementert flere og flere krav til mobilvennlighet da de ønsker en raskere web for alle.


Accelerated mobile pages (AMP)


ACCELERATED MOBILE PAGES (AMP) - FORRASKEDE MOBILE SIDER

Vi tilbyr fra og med januar 2016 AMP løsning som du kanskje allerede har hørt om. Dette er mobilvennlighet tatt til nye høyder der sidelastninger kan være ned mot 0.06 sekunder! Vår løsning er basert på Wordpress CMS platformen og med AMP vil du oppnå ca 1-5 plasseringer bedre enn du ellers ville uten AMP.

For å fordype litt mer er AMP en ekstra versjon av samme side. Her er det mange regler som må godkjennes som bl.a. ikke bruke mange typer scripts, begretset HTML5 koding for å bli godkjent av Google.

Resultatet er en ultrarask og veldig mobilvennlig side som er tynnet ned til kun de mest nødvendige elementene. Det er da mulighet til å tilby link til orginalversjonen om besøkende skulle ønske alle funksjoner.


Flere valg, og du velger hvilken webløsning du vil ha

Mange websider tilbyr en link nederst på siden der du kan velge å se fullversjonen av websiden med et klikk, dette tilbyr vi også våre kunder.

Har du flere spørsmål om responsiv design kan du ta kontakt med oss og vi svarer gjerne dine spørsmål.

Webdesign & utvikling-Oslo >>  Responsiv webdesign