- Webdesign
- Nettapplikasjon
- Sosialmedia
- Synlighet

Seo analyse - Bedrifts Webdesign - IT support - Optimalisering

Ring oss på 40093545

Live kunde support

Hverdager kl 10-18

Online strategi

Våre erfarne marketingsteam vil hjelpe deg med optimalisering av ditt  firma webside. 

Vi finner målgruppen du ønsker for websiden, analyserer faktorer som kan øke relevante besøk og gir en komplett rapport. Vi tilbyr Google analytics, webanalyse så du selv kan se hva som forbedres. 

Les mer

Firma fakta

Webskaper er en avdeling under Altnet AS og spesialiser seg på webutvikling, apputvikling og generell webkoding for bruk i alle typer websider herunder organisasjoner, ecommerce nettbutikker, kommunale sider forretningssider.


Vi tilbyr IT-support til både offentlig og privat sektor. Dersom din bedrift trenger oppgraderinger innen websikkerhet, backup eller generell IT support, kan vi tilby 24 timers support og raskt utrykning for å rette feil.

Bedre plassering i søkemotorer

Vi hjelper deg med høyere posisjon med alle dine søkebegrep.

Med meget gode kunnskaper innen SEO (Search engine optimization) og SERP (Search engine results page) kan vi garantere deg en betydelig bedre posisjon ved avtalte setninger og ord. Med riktig implementering av Rich snippets, vil søkemotorer få en bedre forståelse av innhold i din nettside og dermed gi deg en bedre posisjon til relevante søk.

Vi kan hjelpe deg med implementering av richsnippets i Joomla, Wordpress og HTML5 og eventuelt andre systemer.

Kontakt oss for pristilbud og muligheter til implementering av Rich snippets på din side


Bruk Googles Rich snippets tool for å teste din side eller andre.


Her er en liste over Rich snippets vi kan implementere:

Reviews - Aggravated reviews 


Dette vil gi din side mulighet til å vise stjerner ved søk i Google og Bing. Vi legger til omtaler fra kunder eller gir besøkende mulighet 

til å skrive omtale. Visning av stjerner vil avhenge av din domenes autoritet og hvor god Trustrank din webside har.

Besøkende som skriver inn omtaler eller stemmer antall stjerner vil også avhenge av domeneautoriteten. Desto bedre domenerating, jo mindre antall stemmer vil du trenge for å få kunne viste stjerner\omtaler, hvor minste er 1 stemmer.

Oppdaterte websider kan meldes fra til Google og Bing og kan bli publisert i resultater så fort som 5minutter. Dette avhenger igjen av din posisjon og autoritet. Kontakt oss med dine spørsmål angående omtaler og om det lar seg gjøre på din webside.


Breadcrumbs - Brødsmuler

Brødsmuler er implementering av oversikt over innhold på en webside. Brødsmuler hjelper søkemotorer og søkende med å forstå hvor på siden er til enhver tid.

Ved å legge inn denne funksjonen øker man posisjonen av sidene som har denne funksjonen betydelig. Google tilbyr webmastere et verktøy for å sjekke implementering av Rich snippets. Skriv inn din webside eller url for å sjekke rich snippets implementering, eller sjekk vår SEO side og se hva vi har implementert selv :)

Eksempel på brødsmuler vil være: 

Min side > Tjenester > Oslo > Nøkkelkopiering 

Min side > Priser > Budservice > Bedrift

Min side > Oslo > Kundeservice > Privat

Implementering vil være avhengig av din side sturktur og kan selvfølgelig oppdateres\modifiseres etter ønske.


Organisasjon eller Local business - Services - Rich snippets 

Vi kan legge inn snippets i en aller alle dine sider. Informasjon som blir lagt inn hjelper søkemotorer med å forstå din bedrift og dine tjenester.

Dette vil øke sannsynlighet med å vise informasjoner som bilder, åpningstider og populære tider. Vi anbefaller opprettig av Google+ konto for din bedrift for å øke sannsynligheten med rich preview enda mer.


Det finnes mange felt som kan fylles ut for organisasjon og lokal forretning, noen av disse er:

Kundeservice tlf, Forretningsadresse, Tjenester - Områder som betjenes - Informasjon om bedriften og mye mer.Kontakt oss for pristilbud og muligheter til implementering av Rich snippets på dine sider og dermed oppnå en bedre søkplassering.

Liste over våre SEO og webdesign tjenester


Webtjeneste Formål Pris
Webdesign Utvikling av nettside Fra 6900,-
Oppdatering\Oppgradering Nye funksjoner og responsiv vennlighet Fra 3900,-
Endring Feilsøk og utbedring   Få siden til å fungere optimalt.   Fra 1400,-
Seo tjenester    Bedre søkposisjon og plass    Fra 3900,-
Epost kontoer    Få din profesjonelle epost Fra 900,-