Home / WEBDESIGN FOR BEDRIFTER – WordPress, HTML5, WooCommerce, Nettbutikk

Webdesign & IT løsninger for bedrifter

design utvikling og levering av websider

 

Med 10 års erfaring innen webdesign og Seo, er vi en meget solid partner for bedriftswebsider som ikke bare ser seriøse ut, men er utviklet med tanke på brukerne og synlighet på søkemotorer.

Sidene vi leverer er mobilvennlige, oversiktlige, har klar navigasjon, profesjonell utseende og dette til fornuftige priser.  Med mange fornøyde kunder, ser vi absolutt fram til å ha deg som en fornøyd kunde..

VI BISTÅR KUNDER FRA HELE LANDET

Vi hjelper din bedrift med alt innen nettløsninger til din bedrift. Med oss som partner vet du at din side blir unik, fungerer som forventet, og leveres til avtalt tid.

WEBDESIGN FOR BEDRIFTER - WordPress, HTML5, WooCommerce, Nettbutikk

Vi gir våre kunder en helt gratis analyse og prisestimat vi holder oss til. Du får mulighet til å ta det første steget til en kvalitets webside allerede i dag!

Ja, jeg vil ha uforpliktende demo!

helt gratis webside demo

Responsive Websider 

60% av webtrafikken i dag er fra mobile enheter som nettbrett, mobil og andre mobile enheter. Våre løsninger støtter responsiv design som adapterer fremstillingen av firma websiden for mobile enheter, som gir en mer oversiktelig presentasjon av din firmaside. 

  Les mer om våre responsive websider  

WEBDESIGN FOR BEDRIFTER - WordPress, HTML5, WooCommerce, Nettbutikk

html5 websidephp websiderjavascript websidemysql websidejquery webside

NETTBUTIKK OG ONLINE BETALINGSSYSTEMER

  • Komplett betalingssystem for dine kunder
  • Nettbutikk med driftsavtale for din bedrift
  • Reservasjonssystem med forhåndsbetaling
  • Elektronisk betalingssytem for kortbetaling
  • Pålitelige driftsavtaler med garanti
  • Bestillingssytem tilkoblet din mobil

 SEO – ANALYSE 

Vi tilbyr helt gratis analyse av din hovedside og tilbyr flere Søkemotoroptimaliserings pakker.  

Få en gratis webanalyse

Du velger selv hvordan ditt firma webside skal se ut, og vi gir råd og tips til å nå dine målgrupper. Se sider vi har utviklet for inspirasjon.

Se våre prosjekter

x (x)
 

DETTE KAN VI TILBY

x (x)
 
x (x)
 
x (x)
 

 SEO TJENESTER

Seo tjenester er basert på å øke synlighet av en nettside eller netportal ved å feilsøke og hjelpe søkemotorer med å forstå innhold best mulig.

Med over 10 års erfaring med SEO med Google og Yahoo\Bing, vet vi hvordan vi kurerer din webtrafikk.

 Les mer om SEO.. 

seo tjenester

x (x)
 
x (x)
 

 

html 5 webdesign

Vi jobber konstant med å holde oss oppdaterte i webløsninger og søkemotor endringer, slik at vi alltid har svar på dine spørsmål og kan levere det beste innen.

Vi bruker Html5, Css 5 javascript, mysql og java query til utvikling av våre websider. Les mer om  webteknologi på våre info sider.

Med store prosjekter som Omtal.no – Bedriftsdatabase kan vi skreddery nettløsninger etter din bedrifts behov.

Mer om webside utvikling

x (x)
 

css3 webdesign

webdesign byrå oslo

Hvor enn du er, vi leverer.

Vi tar imot oppdrag fra hele verden og møter oppdragsgivere i Oslo og Akershus. Alt fra start til fullførelse av websiden kan gjøres via nett og telefon. Eneste du trenger å gjøre er å informere oss om hvordan du ønsker siden skal se ut, og hva den skal inneholde. 

Les mer om ny webside prosessen

EXPRESS WEBSIDE PÅ 24TIMER – FOR DEG SOM VIRKELIG TRENGER EN GOD SIDE RASKT

 

 

WEBSIDE PÅ DAGEN 

Trenger du en webside på dagen eller så snart som mulig, kan webskaper hjelpe deg med en tilfredsstillende hjemmeside på dagen!

Denne premium tjenesten krever at vi får 24 timer på oss og at koder og tilgang til domenen er tilgjengelig. Alternativt kan siden legges på et domene etter ønske som er ledig.

Ring oss på tlf 40093545

*Tjenesten krever at vi har ledig kapasitet og det tas kredittvurdering på bedriften. Vi opererer med høyere timespris på premium tjenestene og er tilgjengelig 24/7

WEBDESIGN FOR BEDRIFTER - WordPress, HTML5, WooCommerce, Nettbutikk

SEO TJENESTER

Webskaper har en solid bakgrunn og kunnskap innen søkemotoroptimalisering, konkurranseanalyse av websider og feilsøking for utbedringer. Vi holder oss oppdatert med webmaster konferanser og diskusjoner.

Finn ut eksakt hva som holder din webside og hvorfor du ligger på 3. side og ikke på første plass i første siden. Seo er som bibelen for søkemotorer med gode svar. Les mer.. 

seo tjenester

SOSIALE MEDIER

 

Det er faktisk veldig greit at ditt selskap er med i sosiale medier som Instagram, Facebook , Google+ og Twitter, selv om det er langt fra nødvendig. En totalt utdatert media profilside vil være til ingen nytte.

Derimot oppdaterte mediesider som gir relevant info og fører besøkende til din webside kan være gull verdt. Vi har løsninger for integrering av alt som publiseres på sosiale medier også kan vises på dine hjemmesider. Les videre..

google facebook twitter sider

Har du spørmål eller bare nysgjerrig

Vi vil gjerne høre fra deg.


Har du spørmål eller er bare nysgjerrig?

Vi vil gjerne høre fra deg!


Hva trenger du hjelp med?

Skriv på feltet under
0