• Aksel Lian
  • -
  • No tags

Vi hjelper deg med høyere posisjon med alle dine søkebegrep.

Med meget gode kunnskaper innen SEO (Search engine optimization) og SERP (Search engine results page) kan vi garantere deg en betydelig bedre posisjon ved avtalte setninger og ord. Med riktig implementering av Rich snippets, vil søkemotorer få en bedre forståelse av innhold i din nettside og dermed gi deg en bedre posisjon til relevante søk.

Vi kan hjelpe deg med implementering av richsnippets i Joomla, WordPress og HTML5 og eventuelt andre systemer.

Kontakt oss for pristilbud og muligheter til implementering av Rich snippets på din side

 

Bruk Googles Rich snippets tool for å teste din side eller andre.

Her er en liste over Rich snippets vi kan implementere:

Reviews – Aggravated reviews 

Bedre plassering på Google, Bing og søkemotorer

Dette vil gi din side mulighet til å vise stjerner ved søk i Google og Bing. Vi legger til omtaler fra kunder eller gir besøkende mulighet 

til å skrive omtale. Visning av stjerner vil avhenge av din domenes autoritet og hvor god Trustrank din webside har.

Besøkende som skriver inn omtaler eller stemmer antall stjerner vil også avhenge av domeneautoriteten. Desto bedre domenerating, jo mindre antall stemmer vil du trenge for å få kunne viste stjerner\omtaler, hvor minste er 1 stemmer.

Oppdaterte websider kan meldes fra til Google og Bing og kan bli publisert i resultater så fort som 5minutter. Dette avhenger igjen av din posisjon og autoritet. Kontakt oss med dine spørsmål angående omtaler og om det lar seg gjøre på din webside.

Breadcrumbs – Brødsmuler

Brødsmuler er implementering av oversikt over innhold på en webside. Brødsmuler hjelper søkemotorer og søkende med å forstå hvor på siden er til enhver tid.

Ved å legge inn denne funksjonen øker man posisjonen av sidene som har denne funksjonen betydelig. Google tilbyr webmastere et verktøy for å sjekke implementering av Rich snippets. Skriv inn din webside eller url for å sjekke rich snippets implementering, eller sjekk vår SEO side og se hva vi har implementert selv 🙂

Eksempel på brødsmuler vil være: 

Min side > Tjenester > Oslo > Nøkkelkopiering 

Min side > Priser > Budservice > Bedrift

Min side > Oslo > Kundeservice > Privat

Implementering vil være avhengig av din side sturktur og kan selvfølgelig oppdateres\modifiseres etter ønske.

Organisasjon eller Local business – Services – Rich snippets 

Vi kan legge inn snippets i en aller alle dine sider. Informasjon som blir lagt inn hjelper søkemotorer med å forstå din bedrift og dine tjenester.

Dette vil øke sannsynlighet med å vise informasjoner som bilder, åpningstider og populære tider. Vi anbefaller opprettig av Google+ konto for din bedrift for å øke sannsynligheten med rich preview enda mer.

Bedre plassering på Google, Bing og søkemotorer

Det finnes mange felt som kan fylles ut for organisasjon og lokal forretning, noen av disse er:

Kundeservice tlf, Forretningsadresse, Tjenester – Områder som betjenes – Informasjon om bedriften og mye mer.

Kontakt oss for pristilbud og muligheter til implementering av Rich snippets på dine sider og dermed oppnå en bedre søkplassering.

 
Bedre plassering på Google, Bing og søkemotorer juli 12th, 2018 Aksel Lian

avatar

En selvstendig webutvikler med en bred variasjon av kunnskaper herunder SEO, CMS, Webfotografi, Webutvikling inkl. kodespråk..0