17
jul
2018
  • Aksel Lian
  • -
  • No tags

WordPress er en publiseringsverktøy som har blitt veldig populær de siste årene. Med millioner av websider laget med wordpress, og utrolig stor variasjon av gratis plugins har wordpress sikret seg et godt rykte.

WordPress lagrer sideinformasjon på sql server og har filene lagret i FTP server, dette gir den mulighet til å ha registrerte brukere på siden, søk funksjon og mer.

Det er i dag flere bedrifter som satser på wordpress og gir deres kunder mulighet til å redigere siden. Kunden får da full tilgang til å modifisere siden, med risiko for å kunne ødelegge sidens og dens funksjoner, der det da må betales en saftig restaureringsgebyr.

Ved å for eksempel endre adressen på wordpress siden kan du lett ødelegge funksjonen til din side og må vanligvis betale for å få den i fungerende stand.

Vi tilbyr wordpress med redigeringsfunksjon men begrenser da administrator tilgangen, slik at du ikke ved et uhell ødelegger din egen side.

Hva er WordPress juli 17th, 2018 Aksel Lian

Avatar

En selvstendig webutvikler med en bred variasjon av kunnskaper herunder SEO, CMS, Webfotografi, Webutvikling inkl. kodespråk..0