Oppkobling av samme innholdsdomener

Reading time: 2 minutes

Oppkobling av samme innholdsdomener

Vi har en del domener som kan brukes for å øke synligheten for din side, i tillegg til dette kan det kobles opp flere utløpte domener som ikke er lenger i bruk.

La oss gi deg et eksempel:

Du driver et verksted, og har en webside for denne.

Vi kjøper opp utgåtte verskteds websider, disse kan være bedrifter som har gått konkurs eller glemt å fornye sine domeneleier. Vi kobler så disse til din eksisterende side, da vil alle som besøker de gamle sidene komme direkte til deg, dette vil samtidig øke din relevans som verkstedsside for søkemotorer.

Eksisterende domener som har vært aktiv lenge, har bygd opp en solid synlighet på nett. Selv om domenet er deaktivert er det flere søkemotorer som fortsatt har dataen lagret. SEO messig, blir det viktig å opprette de fortapte sidene, slik at disse igjen blir aktive.

Det kan være mange lenker som fortsatt er oppført i andre nettsteder som ikke har fungert og ved oppretting av riktig adresse, vil disse altså igjen fungere.

Det er verdt å merke at ved kjøp at en eldre domene, er det viktig å faktisk undersøke innhold på denne og hvordan denne har blitt brukt. Dette kan gjøres gjenneom arkiv databaser som Waybackmachine.org og archive.org

 

Oppkobling av samme innholdsdomener april 19th, 2020 Aksel Lian

This post is also available in: enEnglish