SEO – Søkemotoroptimalisering

Besøksstatistikk  |  Nettmarketing Seo  |  Webside analyse  |  Domene analyse  |  Viktighet av SEO  |  Forbedre søkposisjon

Vi tilbyr Norges råeste SEO (søkemotor optimalisering)

design utvikling og levering av websider

Oppkobling av samme innholdsdomener

Vi har en del domener som kan brukes for å øke synligheten for din side, i tillegg til dette kan det kobles opp flere utløpte domener som ikke er lenger i bruk.

La oss gi deg et eksempel:

Du driver et verksted, og har enwebside for denne.

Vi kjøper opp utgåtte verskteds websider, disse kan være bedrifter som har gått konkurs eller glemt å fornye sine domeneleier. Vi kobler så disse til din eksisterende side, da vil alle som besøker de gamle sidene komme direkte til deg, dette vil samtidig øke din relevans som verkstedsside for søkemotorer.

Det blir da som å spørre etter et verksted i Oslo, og de anbefaller heller deg fordi denne er stengt.

Oppdatere innholdet i websiden

Søkemotorer liker relevant informasjon.

Hvis du ønsker å få flere besøkende til din verksted side, vil innhold som tekniske tips, reparasjons guider, videoguider og annen informasjon skyve deg frem i søkeresultatene.

Akkurat som det er forskjell på kvalitet på service er det forskjell på en websides innhold. Takket være vår store interesse til hvordan søkemotorer fungerer, holder vi oss til enhver tid oppdatert med endringer som har en effekt på plassering ved søk.

Sanntidssøk er alltid den beste reklamen for en SEO byrå, og vi har mange kunder å henvise til, der deres søkposisjoner er en live demo av vårt arbeid.

 

Analyse og besøks statistikk av hele websiden, eller spesifikke sider for utbedringer

Vi forståer søkemotorer godt, og kunnskapen kommer ikke fra ingensteds. Vi har analysert søkemotorer som Google og Bing, og vet godt hvordan plasserings systemet fungerer. Analyse verktøy er en nødvendighet for å vite hva som må utbedres og om ikke annet gi brukerne en bedre opplevelse når de besøker bedriftssiden din.

SEO - Søkemotoroptimalisering

Googles interesse på deres hjemmeside

Visste du at Google Webmaster tools (Gratis verktøy fra Google) viser hvor mange ganger og hvor ofte Google crawler-botter besøker din side?

Seo tjenester og optimalisering

Når en side oppdateres med nyttig informasjon eller gjør en massiv endring, så kan man ofte se at Googles interesse for siden øker.

Google crawler gjennom nettet gjevnlig og prøver å holde seg oppdatert på endringer i web sider. Selv om Google begrenser antall besøk per domene, kan dette være på flere hundre tusen besøk på en singel dag!

De er også gode på å følge med på om siden tåler trafikken og vil begrense antall besøk, hvis siden opplever problemer med å laste inn data.

 

Det er selvfølgelig mye mer som kan gjøres for å få web synlighet.

Det finnes i dag en hav av markedsføring muligheter på nett som facebook og søkemotor reklamer.

Det vil nesten være litt dumt å ikke reklamere på nett, når man sammenligner prisen som betales mot resultatet som oppnåes.

Ikke glem organiske trafikkvolumer

Mange markedsførere har ikke tatt inn over seg hva det betyr at bruken av søkemotorer har fått slik enorm vekst. Mange opplever at søkemotorene kan stå for langt over halvparten av totaltrafikken til et nettsted, og hvis man ser bort fra faste kunder, så er det ikke uvanlig at man kan skaffe 90% av nye kunder til nettstedet gjennom søkemotorer.

Fordi søkemotoroptimalisering er et komplisert felt finnes det ingen standardpakker som passer for alle. Vi anbefaler å starte med en workshop eller en grundig statusanalyse, for å kartlegge hvor skoen trykker, og hvilke tiltak som vil gi størst effekt.

Ta kontakt med oss for et hyggelig møte og vi kan se hva som kan gjøres for din webside.

mer trafikk til webside

Google Adwords effekter ved god SEO

Visste du at, ved å ha en vel-sammensatt webside som er lett å indeksere og navigere i, blir annonse kostnadene billigere i Adwords?

Ja, det stemmer, i tillegg til rimelige CPC, får du også mulighet til å legge til sitelinks (menyer) og rich snippets (Bl.a. stjerner). Så i sin helhet, får dine annonser ekstra synlighet til en lavere pris!

Kontakt oss for live eksempler på overnevnte, og reduser dine annonsekostnader på Adwords allerede i dag!

Webskaper har ikke bare forståelsen, men også dokumentasjonen:

adwords bedriftanalytics bedrift

Vi har gjennomgått Googles strenge sertifiserings prosess og har god forståelse av deres verktøy.

Med denne kunnskapen kan vi hjelpe deg oppnå resultatene og analysene du ønsker på Google.

 • Konkurranse analysering
 • Artikkel tilberedning
 • Hevelse av nøkkelord i siden
 • Blogg tilberedning
 • Unik artikkel skrivning
 • Side tittel anbefalninger
 • Social media integrering
 • Nøkkelord analyser
 • Presse annonser
 • Header analyse og anbefalning
 • Interlinking wherever required.
 • HTML Sitemap tilberedning
 • Webmaster tools tilgang
 • Analyse administrator tilgang.

HVILKEN SEO TJENESTER FÅR DU SOM KUNDE?

 • Webside beskrivelse analyse og forbedring
 • Adwords og bing pris analyse av nøkkel ord.
 • Linking og 301 videresending av solide domener.
 • Renhold av uønskede tilbake linker fra websider.
 • Installasjon av analyse tjenester
 • Analyse av side innhold for feil
 • Mobil vennlighets tester.
 • Domene analyse for svakheter og forbedringer

Hvordan er søk plasseringen til din hjemmeside?

Det er ganske viktig å huske at du er ikke den eneste som tenker på en bra hjemmeside. Selv om du skulle bli valgt til årets fineste webside når det gjelder design, betyr det ikke at du automatisk er på første plass i søkemotorer.

Vi vet hvor viktig det er med plassering på søkemotorer, det er her det meste av nye kunder finner fram til deg, og med en god naturlig plassering, slipper du å betale en haug med penger til reklamer som adwords. Når vi utvikler din side gjør vi det vi kan til å gi hver side en unik sidetittel som vi mener passer din bransje, men SEO tjenester der vi faktisk sjekker hva det blir søkt på, må du bestille som ekstra tjeneste.

Kan vi få deg på førsteplass i søkemotorer?

I utgangspunktet ja. Din plassering vil selvfølgelig være avhengig av bransje og samtidig din budsjett. Å få deg på første plass på webdesign og utvikling, vil naturligvis være vanskeligere enn å få deg på 1. plass i Non-profit bransjen.

Google søk har de siste årene gjort en riktig god jobb på å utvikle sin søkemotor. Det er i dag mye vanskeligere å bli plassert på første plass enn før. Reglene er fortsat simple: Tilby surfere informasjonen de søker på.

Dette har vært mottoet til Google ganske så lenge, tilby søkere informasjonen som de søker på.

 

 

Har du spørmål eller er bare nysgjerrig?

Vi vil gjerne høre fra deg!


Hva trenger du hjelp med?


VANGLIGE SPØRSMÅL – SEO OG SYNLIGHET

Hva er SEO?

SEO står for search engine optimization. Det er også forståelsen på hvordan en nettside får bedre resultater ved søk.

Kan jeg gjøre SEO selv?

Du kan gjøre veldig mye selv. Det handler mye om å ha svaret på spørsmål som deres kunder måtte ha. Mer avansert SEO handler om koding og arbeid med å hjelpe søkemotorer forstå innhold på siden.

Hva koster SEO

SEO kan prises på flere måter. Dette kan være månedlig SEO arbeid eller fast pris på implementering av funksjoner og koder som rich snippets og rich data.

Hvorfor er SEO så viktig?

Rett og slett fordi arbeidet forbedrer nettsidens plasering på nett og at kunder finner bedriften og dens tjenester.

Hva er Rich datasnippets?

Dette er koder som er ment for søkemotorer og gjør at disse forstår innholdet på siden. Disse er utrolig effektive og kan få en side fra 10. side til 1. side iløpet av minutter.

Kan SEO skade min plassering?

Alle typer endringer, spesielt fjerning av tekst og sider kan endre plassering negativt. Det er spesielt viktig å huske på å endre og bygge på, istedenfor å fjerne.

Er bilder viktig i SEO

Bilder er visuell synlighet på nett. Disse kan også ha navn og alt tekst som beskriver tjenester. Ved riktig bruk er bilder hva brødsmulene var for Hansel and Gretel.

Når kan Seo brukes og hva er egentlig SEO?

Seo står for Search engine optimization (søkemotor optimalisering) og er kort sagt optimalisering av din nettside, slik at den er mer synlig på søk og på nett generelt.

Hvis du allerede har en webside og ønsker flere besøkende for dette, bør siden opptimaliseres, overskrifter skal forklare om emnet, sidenavn skal si litt om hva den handler om.

hvordan ha bedre plassering i google

This post is also available in: SEO - SøkemotoroptimaliseringEnglish