Woocommerce WordPress

Reading time: 2 minutes

Woocommerce WordPress

Woocommerce WordPress

Bedre kjent som nettbutikk for WordPress platformen, som lett kan integreres i wordpress installasjoner. Woocommerce ble introdusert i september 2011 og har siden da mye oppmerksomhet og virkelig utfordret allerede eksisterende nettshop platformer som Magento, Openchart og Prestashop.

Takket være sin simple integrering, har mange WP installasjoner tatt til nytte nettbutikk egenskaper som systemet tilbyr og dette har bare økt populariteten til plattformen.

lage ny wordpress side med woocommerce

 

WooCommerce er en åpen kildekode for e-handel-plugin for WordPress. Den er designet for små til store online kjøpmenn som bruker WordPress. Lanseringen ble lansert 27. september 2011 og ble raskt populær for sin enkelhet å installere og tilpasse og gratis baseprodukt.

Woocommerce ble utviklet av WooThemes og hadde i 2014 over 17% av nettbutikk andelen i verden.

I dag har platformen en stor menge Temaer, tilleggsmoduler og funksjoner som fortsatt videreutvikles.

 

 

 

Hva er WordPress?

Wordpress er en CMS plattform også kjent som publiseringssystem for nettsteder skrevet i PHP med MySQL som databasesystem for lagring av innhold.

Hva er Woocommerce?

Woocommerce er en avansert nettbutikk lugin til WordPress. Woocommerce er den mest omfattende e-commerce løsningen til WordPress per 2020 og er åpen-kilde.

Hva koster WordPress?

Wordpress er en åpen-kilde plattform og dermed gratis for private og bedrifter.

Er WordPress fremtidssikker?

Wordpress har i mange år vært meget aktiv med videreutvikling og har støtte fra hundrevis av webutviklere, designere og programmerere. Det kan trygt sies at WordPress er her for å bli i mange år framover.

Hva er plugin

En plugin er en tilpasset kode som fungerer som en selvstendig modul i WordPress. Disse gir ofte funksjonalitet som ikke er en del av kjerne funksjonalitetene i WordPress og utvider dermed funksjonaliteten i henhold til dens kode.

Hvor ofte bør jeg oppdatere WordPress?

Wordpress bør holdes oppdatert til enhver tid, men vær obs på at siden kan slutte å fungere dersom oppdateringene endrer kjernefunksjonalitet, noe som kan føre til at aktive plugins kan stoppe siden fra å fungere. WordPress har core updates og sikkerhetsupdates, hvor sikkerhetsoppdateringer er viktigst.

Hva trenger jeg for å kunne kjøre WordPress på min server?

Wordpress trenger en database (mysql eller mariadb f.eks.) og server som støtter PHP.

Woocommerce WordPress april 19th, 2020 Aksel Lian

This post is also available in: enEnglish