WordPress teknisk støtte og drift

Profesjonell hjelp for WordPress-problemer

Er du på utkikk etter en pålitelig og erfaren WordPress-utvikler for å løse nettstedets problemer og optimalisere ytelsen?

Vårt team av dedikerte WordPress-eksperter er her for å hjelpe deg med alt fra feilsøking (identifisere og løse problemer) til tilpasning og vedlikehold.

Vi forstår at hvert nettsted er unikt og krever individuell oppmerksomhet og tilnærming. Derfor begynner vi alltid med en grundig vurdering av nettstedet ditt for å identifisere underliggende problemer og potensielle forbedringsområder. Deretter utarbeider vi en detaljert handlingsplan og holder deg informert gjennom hele prosessen.

La vårt team av profesjonelle WordPress-utviklere hjelpe deg med å få nettstedet ditt tilbake på rett spor og sikre enestående ytelse for dine besøkende. Ta kontakt med oss i dag for en gratis konsultasjon og la oss begynne å transformere din digitale tilstedeværelse.

 

Feilsøking og utbedring

Våre tjenester inkluderer, men er ikke begrenset til, feilsøking og løsning av vanlige problemer som hvit skjerm (når siden viser en tom hvit side), 500 intern serverfeil (en generisk feilmelding som indikerer at noe gikk galt på serveren), og databasefeil (problemer med tilkoblingen mellom WordPress og databasen). Vi har også lang erfaring med å håndtere sikkerhetsproblemer, inkludert malware-fjerning (ondsinnet programvare) og hardening (forsterkning av sikkerheten) av WordPress-nettsteder.

Optimalisering av WordPress

Våre WordPress-utviklere er dyktige i å løse konflikter mellom temaer og plugins (utvidelser som legger til funksjonalitet på nettstedet) og i å forbedre nettstedets hastighet og ytelse ved hjelp av teknikker som caching (lagring av en kopi av innholdet for raskere levering) og minifying (kompresjon av CSS- og JavaScript-filer for raskere nedlasting).

Tilpasning og SEO

Vi tilbyr skreddersydde tilpasningstjenester, inkludert utvikling av tilpassede temaer og plugins, integrering med tredjepartssystemer som CRM (Customer Relationship Management) og e-handelsplattformer, og tilrettelegging for tilgjengelighet og SEO (Search Engine Optimization).

Send oss en e-post eller kontakt oss ved å ringe: 40093545

wordpress installere plugin

This post is also available in: English