Bestilling steg for nettsider

Reading time: 2 minutes

Bestilling steg for nettsider

Steg 1) Det første trinnet er å finne ut mer om deg, bedriftens visjon, og å bygge et sterkt forhold. Det er der vi vil hjelpe deg med å skape en merkevare, skape en tilpasset strategi og sette mål for prosjektet.
Du forteller oss hva slags web side du ønsker, gjerne viser oss hvilken websider som dine konkurrenter har.

Steg 2) Etter innledende samtale, vil vi skissere prosjektet, lage milepæler, og bli enige om prioriteringer. Nå har vi en strategisk plan på plass som er i tråd med den opprinnelige visjonen og gjør dine mål oppnåelig.

Steg 3) Når skissen er ferdig, vil det visuelle for prosjektet bli opprettet. Vi vil starte å bygge din nettside. Vårt kreative utviklingsteam gjennomgår og justerer i tråd med dine målsetninger og ønsker. Du sender oss bilder, logo og annet informasjon som du ønsker i siden, eventuelt tar vi bilder for deg.   (Kostnadsfritt ved  tilpasset websider).

Steg 4) TESTING – Her gjennomgår og tester vi funksjonalitet, noe som sikrer kvaliteten på prosjektet. Dette er den mest verdifulle steg fordi ditt rykte er vårt omdømme!

Steg 5) Her presenterer vi den tilpassede nettsiden for deg. Ved godkjenning, vil det tilpassede prosjektet bli lansert. Deretter kan du lene deg tilbake og se kundene dine rose deg for din nye flotte nettside.

Vips!, da er websiden din skapt! 🙂

Bestilling steg for nettsider juli 17th, 2018 Aksel Lian

This post is also available in: enEnglish