Billig hjemmeside for enkeltmannsforetak og nye firma

Billig hjemmeside for enkeltmannsforetak og nye firma

Webside for nye bedrifter

Det er ofte slik at pris er en viktig faktor for mindre bedrifter og nyoppstartede foretak. En ønsker å ha en webside som hjelper til rimelig markedsføring og samtidig presenterer bedriften.

Man har mange baller i luften og selv under alt stresset, vet man viktigheten av hjemmesiden og hva dette kan bringe for bedriften.
Mange som etablerer foretak tenker på navnet på bedriften og skaffer domenenet før etablering. En god markedsføring på nett er ofte ingen dum ide.

Er en billig side godt nok? Hva vil dette koste?

Webdesign verdenet er her for å bli, og vi hører om at en webside burde koste så lavt som 2000kr. Det er alltid mulig å finne sønnen til kameraten eller “studenten” som fikser det for det billig.
Slike sider ender såvel som 90% i en ny webside på et senere tidspunkt. 

En webside som ikke utvikles med tiden og endringer i bedriften er ganske så likt cola maskinen som tilbyr brus til tørste ørkenvandrende for en 10er, bare at ingen finner den.
Det er ofte mye jobb med å få en webside synlig mot solide konkurrenter som allerede har brukt en formue på sin side.
Du har mulighet til å hjelpe med innhold, noe mange ikke får med seg. Det er viktig med MYE tekst som er relevant og nyttig for dine potensiale kunder, og hvem bedre enn deg kan vite hva siden burde inneholde?

Med priser fra 6900,- er vi uten tvil et av de billigste leverandører for bedriftssider i Norge og med tanke på at vi alltid kan videreutvikle våre løsninger, kan du trygt starte ditt netteventyr med oss.

 

Hjelp oss med å forstå din budsjett og dine behov, så hjelper vi deg videre med resten!

Få pristilbud på hjemmeside

This post is also available in: Billig hjemmeside for enkeltmannsforetak og nye firmaEnglish