Hvordan få gratis webhotell

Reading time: 2 minutes

Hvordan få gratis webhotell

Hvordan få gratis webhotell

Webhoteller i dag koster i dag under 20kr per måned og domener kan skaffes under 100kr i året. Selv om mange er på utkikk etter gratis webhoteller følger det alltid noen ulemper med gratis løsninger.

Reklamer

Mange tjenester som tilbyr gratis webhoteller som WIX, inneholder reklamer som du ikke har kontroll over. Det kan sies at de enkelt tjener penger ved å være med på å hoste side som du lager enten fra bunnen av eller fra standard tema.

Trafikk begrensing

Gratis hosting av webhotell vil oftes også føre til en begrensning på alt fra 100mb og opptil 100gb månedlig. Selv om de som ønsker gratis hosting sjeldent vil treffe så høye tall, kan dette være greit å få med seg.

Begrensning på domenenavn

Dersom du ikke bruker eget domene vil gratis webhosting ofte inneholde subdomene, dersom du ønsker kakeguden som domenenavn vil dette oftest ende opp som kakeguden.wordpress.com eller domenenavn.com/kakeguden/

 

Til slutt og sist er det ofte innhold man ønsker at andre som skal se som er viktig. Dette kan være artikler som du skriver selv eller ønsker å få flere til å lese. Det er domeneeieren som for fordelen med alle artikler som publiseres, så dersom du ønsker å blogge eller investere mye tid, vil det lønne seg med både egen domene og rimelig hosting.

Domeneshop tilbyr både rimelig hosting og domener til både private og bedrift, så disse kan vi trygt anbefale først.
One.com tilby også ganske rimelige domener, men har en total mangel på kundeservice, og vil være mer anbefalt for internasjonale domener som .com og .net i framfor .no norske domener.

 

Hvordan få gratis webhotell august 13th, 2017 Aksel Lian

This post is also available in: enEnglish