Hvordan øke besøkendes tidsbruk på din webside?

Reading time: 2 minutes

Hvordan øke besøkendes tidsbruk på din webside?

Hvordan øke besøkendes tidsbruk på din webside?

 

Som de fleste har fått med seg, antas det at Google nå tar tidsbruk som en rangeringsfaktor på plassering.

Hva kan man gjøre for å holde besøkende lenger på nettsiden etter at de har funnet svaret på det de søkte for og er vel så fornøyd?

Vent men det er mer!

Har du noensinne havnet å en av disse sidene der det er mange artikler om artister og hvordan disse så ut før og hvordan de ser ut nå? Hva med hvordan Tom Cruise eller Brad Pit så ut som barn?

Ganske så fristende å klikke på disse linkene og gjett om disse øker tidsbruk på sider!

Bruk gøyale artikler til å holde på interessen av dine besøkende. Husk at Google mest sannsynligvis ikke følger med hvor brukeren tar veien fra din webside, hvis du ikke har analytics installert selvfølgelig.

Det er muligheter til å linke til aviser med gøyale artikler, der du kan gi folk mulighet til å dele linker via sosialmedia til din webside ved hjelp av disse.

Youtube

youtube til å øke tidsbruk på din side

Med over 1 milliard videoer og 300.000 nye videoer hver eneste dag, er Youtube en gulvgruve for å sløse tid. Ved å legge til de mest sjokkerende video og nyheter på din side, skal det ikke mye til for å holde dine besøkende noen minutter ekstra. Youtube tilby Embed video som lett lar deg kopiere og lime inn HTML kode som gir alle websider mulighet til å vise videon direkte fra siden.

Spill

Enkle html5 spill kan også øke besøkstiden drastisk, og hvis du har en nettadresse som kan lett huskes, vil dette også gjøre at folk søker etter innhold på din side og kommer tilbake, gang på gang.

 

 

Hvordan øke besøkendes tidsbruk på din webside? mars 17th, 2017 Aksel Lian

This post is also available in: enEnglish