Privat hjemmeside, blogg, web utvikling

Reading time: 4 minutes

Privat hjemmeside, blogg, web utvikling

Privat hjemmeside, blogg, web utvikling

design utvikling og levering av websider

 

Nettsider for privatpersoner med .no domene (Driftes av NORID)

Ønsker du deg din egen webside? Grunnene kan være mange og mange blir overrasket over hvor gøy det kan være å ha din egen webside. Du kan for eksempel være en blogger som elsker å dele ting du gjør, kommentere på andre eller omtale produkter som du bruker. Det finnes gode muligheter for sponsing for visse typer blogger. Det er ikke alle som har den indre vilgjen til å skrive og skrive og kanskje kan en webside være aktuelt for deg som ønsker å vise dine egne bilder?

Fantasien er oftest det eneste som står i veien for en orginal og gøyal nettside. Vi elsker å minne alle på at alle kan i teorien lage sin egen webside. Det finnes fantastiske gratisløsninger tilgjengelig som WordPress, Joomla, Drupal og utallig fler. Har du en stå på vilje av jern er det bare å starte å lære! Hvis du heller ønsker å bruke din tid på å skape innhold er vi nok den rette webleverandøren for deg.

Webdesign – Hva er egentlig en god hjemmeside?

Har du allerede planglagt hvordan din side skal se ut? Vi kan utvikle din side etter dine ønsker, farger og struktur! Se noen av våre ferdig utviklede sider eller her for inspirasjon. En egen nettsted kan være enten for hobby der du oppdaterer eget innhold og har muligheter til å lære hvordan du kan lage din egen side. Websider er kanskje viktigere for deg som planlegger å starte din egen forretling. Er du en fotograf, maler eller kunstner, kan det være en god investering å starte din webside tidlig, slik at den er optimal og kan bli funnet når dine potensielle kunder søker etter deg.

Vi har noen kjempe gode sukksess historier og referanser om du fortsatt er i tvil om du trenger din egen hjemmeside. Ta kontakt med oss og vi tar gjerne en prat.

privat webside leverandor

Ha alltid dine besøkende i tankene og sett brukervennlighet foran alt annet.

Privat hjemmeside, blogg, web utvikling

 

Web forum og diskusjons forumer

Har du noensinne tenk at du vil ha din egen web forum, der du er sjefen og du velger hva det skal diskuteres om? Vi kan være behjelpelige med flere typer forum, om det skulle være engelsk eller norsk, mange eller få brukere.

For oss finnes det ingen begrensninger, ta kontakt med din ide og la oss brainstorme mulighetene!

Hva med din egen bloggside der du deler DIN mening?

Har du mange meninger? ønsker du å få de ut? Da er blogging definitivt noe for deg, vi kan sette opp en bloggside med ønsket utsene, tema og løsninger som du ønsker. 

Blogging har blitt en inntektsbringende hobby der du kan nå fra tusener til millioner av lesere. Det finnes en god del reklame løsninger for populære blogger.

Privat hjemmeside, blogg, web utvikling

Kontakt oss idag med dine ønsker og la oss sammen jobbe for å finne en passende løsning

Noen domenetyper for private brukere: 

.priv.no .org .eu
.tv .com .biz
.cc .net .info

6. juni 2014 åpnet NORID for søknader fra privatpersoner for bruk av .no domener. 

Etter en overgangsperiode med loddtrekning, er det klart for ordinært mottak av søknader torsdag 16. juni. 

Med dagens regler kan privatpersoner bare registrere i kategorien priv.no. Nå foreligger det et forslag om at Kari og Ola også skal få registrere domenenavn direkte under .no. I tillegg skal priv.no videreføres.

17. juni åpnet .no for alle privatpersoner

Fra 17. juni 2014 kl. 10.00, kan du søke på .no-domene som privat person. Hvis du søker før 18. juni kl. 16.00, blir du med i lodd trekningen om navn som flere ønsker seg. Etter dette gjelder førstemann til mølla.

Om du ønsker din egen domene trenger du et PID-nummer.
Det tar inntil 24 timer å få PID-nummer fra Norid

Du kan ha maks 5 domener som privat person.

Privat hjemmeside, blogg, web utvikling juli 12th, 2018 Aksel Lian

This post is also available in: enEnglish