Fotografering – Bilder for nettsider

Reading time: 2 minutes

Fotografering – Bilder for nettsider

Fotografering – Bilder for nettsider

Fotografering for reklamer eller websider

Bilder er uten tvil et av de viktigste presentasjons elementene i en webside. Ofte er det bedre med flere bilder enn få, men i visse tilfeller kan en høyoppløsningsbilde i seg selv, ha en magisk presentasjons effekt på en webside.

Føler du at din webside er tom? mangler personlighet? eller ikke leverer relevanse? Da kan våre bildeløsninger med oppløsninger opptil 6000×4000 piksler gjøre jobben! Fullside bakgrunnsbilder brukes idag av mange store bedrifter og meningsmålinger viser av brukere elsker presantasjons effekten som disse gir.

Da kan det være greit å leie inn proffe fotografer som spesialiser seg på bedriftsfotografering. Bildene dine får dermed maksimal effekt til ønsket tjeneste eller produkt.

Bildene kan leveres til deg per mail, usb minnepenn eller kan direkte legges inn på din webside.

Vi kan være behjelpelige med en rekke andre fotografi løsninger som produktbilder, bedriftens beliggenhet og personal fotografering for en mer personlig presentasjon.

Om det skulle være produkt bilder eller bakgrunsbilder har vi avtale med erfarne fotografere. Sjekk vår samarbeidspartner Firmafotografen – fotograf til leie  – eller kontakt oss for direkte bestilling.

Video produksjon

Vi kan være behjelpelige med video produksjon og reklamefilmer til din webside og youtube. For mer informasjon om våre video produksjonstjenester, kan du kontakte oss på 40093545 

fotograf firma oslo

Fotografering – Bilder for nettsider juli 25th, 2018 Aksel Lian

This post is also available in: enEnglish