Responsive nettsider for din bedrift

design utvikling og levering av websider

Vi kan vi hjelpe deg med alle punkter fra utvikling til publisering av websiden.

Gjennom flere år har vi spesialisert oss på webløsninger som er skreddersydde for bedrifter og vet hva som skal til for at du skal oppnå nettsuksess med din side.

Hos oss slipper du unødvendige kostnader og betaler kun for tjenester du faktisk har behov for.

Vi tar imot alle typer kunder, som eksempel kan vi utvikle en enklere men stilig webdesign til mindre bedrifter, mens vi utvikler en avansert system som omtal.no til bedrifter.

Les om webdesign og utviklingsprosess i Oslo.

Det er helt vanlig å lure på hva en webside vil koste, og svarer gjerne på spørsmål som dette og andre spørsmål som for eks. tidsbruk på utvikling og når siden kan være leveringsklar. For oss er kommunikasjon en viktig faktor med alle våre kunder og derfor ber vi deg komme i kontakt med oss, uansett hva du skulle lure på.

Unike websider og design

Vi utvikler våre sider fra bunnen av, og holder oss unna kopi og klone CMS løsninger som mange webbyråer benytter. Du får en webside som er unik, skreddersydd etter dine ønsker, og mest av alt, tilfredsstiller deg som kunde hos oss. La oss sammen se på mulighetene for din bedriftsside og samtidig ta en konkurranse analyse av din bransje, slik at vi kan tilby deg den mest optimale løsningen for din bedrift.

Mobiltilpasset webside

For å få best mulig utbytte av å optimalisere din nettside, anbefaler vi at du oppdaterer til en mobilvennlig og responsiv webløsning. Og ikke ha en mobilvennlig nettside gjør at du mister nye  potensielle kunder, etter som flere og flere søk via Google, Bing og Yahoo med flere kommer via mobiltelefoner og nettbrett.

Mobilbruken øker for hvert år som går, og mobile, responsive sider, er i dag en nødvendighet.

Det finnes allikevel ingen krav om zoomede og uoversiktelige sider, der besøkende ikke klarer å få med seg helheten av besøkte side. Vi har muligheten til å tilbyr mer oversiktlige sider på mobile enheter, der vi beholder responsive egenskaper uten å miste søkemotor prioriteringer.

Gunstige priser på webside oppdateringer

Med priser fra 699,- får du solide oppdateringer til din webside, slik at du kan endre innhold og holde din nettside oppdatert til enhver tid. Vi hjelper din bedrift med å kartlegge funskjoner og oppdateringer som er aktuelle for besøkende i dine sider, slik at vi kan holde kostnadene på din hjemmeside minimalt.

Vi tilbyr månedlige planer om du ønsker faste oppdateringer som nyhetsbrev og kampanjer.

Hva trenger du i dine websider?

Det gjelder å huske hva hensikten med websiden er, altså informasjonsformidling til dine kunder.

En bedriftsside bør ha en klar og oversiktlig navigasjonsmeny, presentere sine produkter og tjenester tydelig, og bør holde seg unna magiske elementer som forvirrer kunden.

Ønsker du en avansert side, stiller vi gjerne opp med demo, utviklet fra dine ønsker, kostnadsfritt!

Det finnes ingen regelverk om hvordan din hjemmeside skal se ut, men i forskjellige bransjer, er det forskjellige ønsker fra kunder når det gjelder informasjon som ønskes av kundene.

Vi har samlet tips og anbefalninger til forskjellige bransjene, slik at det blir lettere for deg å vite hva du skal ha når du bestiller din hjemmeside.

LES OGSÅ: Tips, analyse, antall søk og konkurransenivå i forskjellige bransjer.

Innovativ webdesign

i 2015 lanserte vi et av Norges mest omfattende websider for bedriftsopplysning og omtaler.

Prosjektet inneholder over 900.000 profilsider og tilbyr bedrifter en ny måte å markedsføre seg på.

Prosjektet er et eksempel på vårt komplett webportal utvikling tjeneste, der kun fantasien setter grenser.

Har du en prosjekt som du mener er lønnsomt kan du ta kontakt med oss for muligheter til realisering.

Hvor fornøyde er våre kunder med sine bestillinger?

Se våre kundeomtaler direkte på omtal.no

bilde av nettbutikk ikon

Kan jeg redigere min side selv?

I den senere tid har det spredd seg at alle kan redigere sine egne sider, og at du kan lage websiden din på 1 2 3.

Her gjelder det CMS løsninger der webbyrået utvikler design ut ifra sine tema-maler og leverer dette til deg. Du kan da endre innhold og bilder som du vil. Det er selvfølgelig en hake, du kan ødelegge siden, både visuelt og funksjonsmessig, det kreves da høye gebyrer for å få siden til en fungerende stand igjen.

Flere og flere erklærer seg webutviklere og webdesignere uten å ha kunnskapen eller forståelsen av hvordan en webside egentlig fungerer, og bruker da slike løsninger til bedrifter. En vakker dag står du plutselig uten side og må starte alt på nytt.

Vi velger derfor å levere våre websider uten redigeringsfunksjon som standard, men kan selvfølgelig levere med redigeringsfunksjon om absolutt ønsket.

alle kan lage websider

Kontakt oss i dag for løsningsforslag som kan passe din bedrift allerede idag!

Vi kommer gjerne innom for en kopp kaffe, om du befinner deg i Oslo og Akershus.

Les mer om prosessen og spørsmål og svar siden vår.

Vi ønsker fornøyde kunder, og derfor leverer vi ikke din side før du er fornøyd.

WEBSIDE TIL BEDRIFT – STANDARD

Med denne pakken ønsker vi å få deg på nett, slik at du kontrollerer informasjonen om din bedrift selv. Vi utvikler et unikt tema for din webside, slik vi gjør med alle våre kunder. Antall sider holder vi lavt, slik at det meste av informasjon som åpningstider, adresser, kontaktinfo er lett tilgjengelig for besøkende.

WEBSIDE TIL BEDRIFT – MEDIUM

Medium pakken egner seg til kunder som ønsker seg en mer avansert hjemmeside løsning, der kunden i senere tid har mulighet til å oppdatere siden selv. Mer avanserte sidefunksjoner kodes inn i tema og siden. Disse kan da aktiveres i senere tid av en utvikler eller kunde selv.

WEBSIDE TIL BEDRIFT – AVANASERT

Egnet til kunder som har en større nettautoritet og mye innhold. Disse sidene kodes med tanke på mye webtrafikk og hyppige besøk. Her kan vi tilby dedikerte servere og vps servere, som du leier direkte og kan eventuelt drifte selv.

Har du spørmål eller er bare nysgjerrig?

Vi vil gjerne høre fra deg!


Hva trenger du hjelp med?


This post is also available in: Responsive nettsider for din bedriftEnglish